Cu noi mutati lumea

B&B SERVICE IMPEX SRL este membru al Uniunii Transportatorilor Rutieri din Romania si detine licente de transport iar plata transportului este facturata.

Servicii de transport marfa, mobila, mutari de firme


B&B Service Impex SRL este pregatita sa asigure intreaga gama de servicii de transport marfa. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati, sa stabilim locul de plecare si destinatia transportului si de restul ne ocupam noi.

Asiguram distributia de marfuri pentru firme, de la depozit catre punctele de vinzare, la cerere in regim de urgenta. Distributia se poate face ocazional sau regulat. Marfurile transportate pot fi de orice fel: alimentare, nealimentare, materii prime, materiale, cosmetice, detergenti, mobila, confectii, aparatura electronica, etc.

Transport de marfa se face cu autoutilitare Mercedes Sprinter de 3.5t, dar nu si pentru marfuri perisabile care trebuie transportate cu autoizoterme.

Oferta noastra este in functie de destinatie, de timpul aproximativ de incarcare - descarcare. Impreuna vom gasi un pret care sa fie avantajos pentru ambele parti.