Nu exista "NU"

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Cateva informatii


Suntem o companie infiintata in anul 2004 localizata in Tandarei, judetul Ialomita. Firma s-a dezvotat in cateva directii mari: AGRICULTURA, TRANSPORT si IT&C.

Cu angajati cu experienta in efectuarea de recoltare rapita, grau, porumb, floarea soarelui, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Dispunand de mijloace de trasport moderne, firma noastra va poate ajuta sa "mutati muntii". Daca vreti sa fiti "vazuti" in lume, noi va ajutam prin crearea si sustinerea imaginii dumneavoastra

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Si pentru ca B&B SERVICE IMPEX SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.